10 Eylül 2013 Salı

Tekrar merhaba :))

Uzun bir tatilden sonra tekrar merhaba:). Bu kadar aradan sonra ne yazacağıma daha doğrusu kafamda birikenlerden hangisinden başlıyacağıma karar vermek zor :((
Genel olarak bahsedersem tatil güzeldi tabiiki:)) ama çabuçak bitti:( Herhalde evde okula giden çocuklar varsa tatilin anlamı okullların tatil olması ile paralel.Bu yüzden bu hafta okulların açılmasıyla bizim için tatil bitip ,zor bir sene başlamış oldu. Neden zor derseniz kızım ve küçük oğlum için hayatlarının en önemli dönüm noktaları bu sene!! Kızım üniversiteye adım atmaya hazırlanacak ve küçük bebeğim büyüdüğünü kanıtlayarak ilkokula başlayacak. Bizede anne ve baba olarak onlara bu zor dönemlerinde destek olmak düşecek :))onlar kadar bende o kadar heyecanlıyımki anlatamam:))bu heyecanı sizinlede bol bol paylaşarak azaltmayı umuyorum:)

Tatilden de biraz bahsedeyim,nasıl olsa bu konuları paylaşmak için önümüzde koca bir sene var:)) Okulların kapanmasıyla çocuklar birazda ilgi ister hale geldiler ve el işleri ister istemez biraz askıya alındı. Ama tamamen akıldan çıkmadı tabii ki:)) Bloklarımı takip ettim ve yeni işler planladım. Bu arada fırsat buldukça battaniyemi ördüm ve yüzde doksanını tamamladım. Kenar oyası kaldı ama tahmin edeceğiniz gibi sıcak havalarda maalesef örülmüyor. Soğuk kış günlerinin işi belli :))
Tatilde çocuklarla bol bol vakit geçirdik. Onların büyümesini izlemek gerçekten çok güzel:))
Kızım artık arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih ederken oğlumun tercihi oyundan arta kalan zamanlarında ben oluyorum:)) Ben de bu fırsatları mümkün olduğunca değerlendirdim:))bu yaz çok büyük gelişmeler yaşadı, bazen çok üzüldü , bazen çok heyecanlandı,bazen çok sevindi:)) E bende doğal olarak onunla bu duygusal dalgalanmaları yaşadım:)) Mesela dişleri sallanmaya başladı ve en sonunda o iki pirinç dişi çıktı. Çıktı çıkmasına ama bizide çok uğraştırdı. Dişleri çıkınca korkudan ağlayan çocuklar görmüştüm ama çıktıktan sonra yerine tak diye ağlayan bir bizimkini gördüm:)) Sonra bisiklet kullanmasını , balık gibi yüzmeyi öğrendi.Hem heyecandı hem mutluluk:)). Kısacası tatili sonuna kadar değerlendirdik:))
Bu arada havaların serinlemesiyle ufak tefek işlerde ortaya çıkarmaya başladım. Kızımın odası için yastıklar ördüm. Sıcakta pek ilgisini çekmedi ama hava serinleyince yastıklarının kıymeti ni anlayacaktır herhalde:)). Bana göre güzel oldular , sizce nasıllar???




























6 yorum:

  1. yastıklara bayıldım ne kadar güzel olmuşlar.hele renkleri çok hoş......!bu sene benimde kızım üniversite sınavına girecek.o yüzden çok iyi anlıyorum duygularını.Rabbim hayırlısını versin ama bende şimdiden stres çok bakalım..
    yaz güzel geçmiş ama yazdığına göre.insanın en büyük hazinesi ailesiyle beraber olması kadar güzel bir duygu yok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,beğenmenize çok sevindim. Bu hafta oğluşa ayrıldı. Çok yorucu ve stresliydi. İnşallah alışacak. O yüzden fırsat buldukça bloga bakıldı ama yazacak fırsat bulunamadı.
      Kızınızada şimdiden başarılar, sizede kolaylıkla diliyorum. Onlar sağlıklı ve mutlu olsunlar. O zaman bizde keyifli oluruz. Sevgilerimle:))

      Sil
  2. En sevdiğim renklerden yastıklar çok güzel olmuş.Bende yeni okul hayatınızda sizlere başarılar kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler , çok mutlu oldum. Sizede başarılar diliyorum. İlk hafta yorucuydu. Umarım sizinki kolay geçmiştir. Benim oğlum bir türlü ayrılamıyor:((( sabırla bekliyoruz:((

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. allah aşkına zigzagı biri anlatsın 50 kere yapıp ssöktüm sayılarım tutmuyor yukarı doğru çıktıkça daralıp sayıları azalıyor kafam basmıyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli ...