30 Mayıs 2013 Perşembe

Mis kokulu keseler....

Merhabalar, her gün kafamda paylaşmak istediklerimi planlıyorum. Neler neler yapmak istiyorum. Ama zaman denilen şeyi istediğim kadar iyi kullanamıyorum. Ama bloguma yazamasamda muhakkak takip ettiğim arkadaşlara uğrarım. Çayımı , kahvemi alırım onlara misafir olurum. Bir bakarsınız Datça'dayım, bir bakarsınız Ankara. :)) Sonra İstanbul'a dönüş..
Günlük koşturma arasında terapiye zaman ayırmak olmazsa olmazım, ister on dakika ister bütün gece olsun bir şeyler illaki yapılmalı ...
Şimdi sıra geldi bu minik sabun keselerine:) Eskiden beri çekmece içlerine hoş kokulu şeyler koymeyı severim. Bunlarda yeni ördüklerim. Minik sabunların üzerine , blog arkadaşlarımdan görüp heveslendiğim peçete dekupajını yaptım. Küçük bir deneme oldu benim için. Bize göre çok sevimli oldular ,size göre???















21 Mayıs 2013 Salı

Minik sevimli çanta...

Bu minik çanta istek üzerine örüldü. Dışarda el çantalarımızın içine ne bulursak atarız. Hele birde çocuğunuz varsa o çantada neler oluyo neler:)) Sonra içinden birşey alacaksak bul bulabilirsen:))bu minik çantalar , el çantalarımızın içinde çok güzel kullanılıyor. Küçük , özel şeylerimizi koyabiliyoruz. Şimdi hepimizin çantasında bir tane bu çantadan var.
Yapılışı basit, resimden bakılarak yapılır sanırım. Ebatı isteğe göre ayarlanabilir.
Bize göre çok sevimli çantalarımız, ya size göre.. ?







16 Mayıs 2013 Perşembe

Regaib Kandili' niz mübarek olsun...

Bütün blog dostlarımın kandili mübarek , duaları kabul olsun. İnsanların birbirilerine ettiği dualar kabul olurmuş. Dualarımız kabul olunan dualardan olur inşallah!!!Sevgiler:))



15 Mayıs 2013 Çarşamba

Renkli diz battaniyesi...

Ablamın ördüğü bu güzel battaniyeyi paylaşmak istedim. Renkleri , örneği çok hoşuma gitti. Ablam diz battaniyesi olarak kullanıyor. Bizde gittiğimizde faydalanıyoruz:)) Havalar hala serin olduğu için battaniyeyi sık sık kullanıyoruz ama herhalde son kullanmalarımız. Yani havalar artık ısınsa iyi olur:)Herkese bol güneşli günler:))







12 Mayıs 2013 Pazar

Fincan bahane,blog şahane...

Blogları gezerken bir sürü çekiliş görüyorum. Bu olaya karşı olanda , sevende var. Herkesin fikrine saygılıyım. Ama kendi fikrim hediyeleşmek çok güzel. Çekilişlerde buna bahane oluyor. Çekilişi yapan blog sahibi samimi ise sorun yok zaten. İlk defa bu çekilişe katılmak istedim, fincanlara olan zaafımdan sanırım:)) Bu güzel çekilişe sizde katılmak isterseniz blog sahibi:Hümeyra'nın denizi

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Nail Art (Tırnak Sanatı)

Merhaba, uzun zamandır derslerden vakit bulupta paylaşamadığım bu yazımda yakın zamanda moda olan nail art'dan (tırnak sanatı) bahsedicem. Yaygınlaştığından beri bende takip edip elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum .
Kimi zaman fotoğraf paylaşım sitelerinden resimlerine bakıp kimi zaman da kendim tasarlıyorum.
Resimlerinden nasıl yapıldığını çıkaramadığım zaman video paylaşım sitelerinde çoğunun nasıl yapıldığını açıklayan videolar bulunmakta , onlardan yardım alıyorum.:)

Daha önce tırnağa gazate baskısını paylaşmıştım.Bu yazımda da en çok merak edilen ve beğenilen bir tasarımın nasıl yapıldığını resimlerle açıklayacağım.



























5 Mayıs 2013 Pazar

Renkli bardak altlıkları...

Hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah:)) benimki biraz hareketliydi. Anne ziyareti ardından kızımın uzun zamandır beklediği konser trafiği...keyifliydi:)
Bugün daha önce yaptığım bardak altlıklarını resimleyebildim ve sıra sizinle paylaşmaya geldi. Çok severek ördüm. Canlı renklerle örgü örmek herhalde biraz daha zevkli. Bardak altlıklarının alt kısmına şeffaf tutkal sürücem. Kuruduktan sonra daha sert olacaklar. Sürmeyi beklersem paylaşmak biraz daha geç olacaktı. Sabredemedim:))
Altlıkların kenarındaki halkalarda kullanılmadığı zamanlarda birbirine bağlı kalarak dağınık durmamasını sağlıyor. Bize göre güzel bir fikir:))
Güzel yaz akşamlarında kullanılması dileğiyle:))







1 Mayıs 2013 Çarşamba

Kalem çantaları...

Kızım ve yeğenim böyle kalemlik istemişlerdi. Fırsatım olunca hemen ördüm. Onların zevklerine göre şekillendiler. Birine örnek koyunca üstüne bir şey yapmadık. Düz olana yine cupcake deseni yaptık. Fermuarlarınıda dikince kullanıma hazır oldular:)) Bize göre şirin oldular size göre???





Küçük beyler için...

Anneciğimin ördüğü bu yeleği paylaşmakta geciktim. Modelini çok sevdim. Özellikle yeni doğan bebişlerde çok kullanışlı. Oğlumun bebekliğinde bende kullanmıştım. Düğmelerin yanda oluşu bana daha hoş geliyor. İsterseniz düğmeler açılmadanda kullanılabilir. Bakalım bu yelekte hangi bebişe kısmet olacak:)