15 Nisan 2013 Pazartesi

Romantik mumlar...

Bu aralar blog için vakit ayıramadım. Ama yaptıklarımı paylaşmakta hep aklımda. Son zamanlarda katıldığım etkinlikten aldığım ev ödevlerimi tamamlamaya çalıştım. Bir sürü bere atkı ördüm. E bir taraftan battaniyem var. Ama ara sıra sıkıldıkça yeni şeylerde deniyorum. Bu mumluklarıda gördüğüm zaman çok beğenmiştim. Hemen örmeliyim dedim. Özellikle balkon mevsimi açılınca örme zamanı geldi dedim. Bize göre çok romantikler ,size göre nasılllar?









8 Nisan 2013 Pazartesi

Çiçek mi ? Aksesuar mı? Mum mu?

Geçen hafta arkadaşlarla bahar alışverişine çıktık. Bunun için Kağıthane'de çok güzel bir yer var. Adı Euroflora. Çok güzel bir mekan. Ne ararsanız var :)) Tabi ana ürün ismindende anlaşılacağı gibi çiçek. Hem taze hem yapay çiçeklerde çok fazla çeşit var. İnsan hangisini alacağını şaşırıyor:))
Çiçek'in dışında neler var neler , tam bize göre:)) Ev aksesuarları , mumlar, parti malzemeleri, bebek odası süsleri, sepetler,hobi yardımcı malzemeleri,kurdeleler,camlar v.s
Tek sorun bazı ürünleri paketler halinde alabilmemiz. Ama çoğu ürünü tek olarak alabiliyoruz. Gezerken çok keyif aldık. Vaktiniz olursa , yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim...














































1 Nisan 2013 Pazartesi

İyi Kalpli Eller ördü...

Hafta sonu ablamla harika bir etkinliğe katıldık. Örgü etkinliği:)) Yabancı sitelerde görüpte iç geçirdiğim resimler vardı. Bayanlar bir cafede toplanmış örgü örüyorlar. Çok hoşuma gitmişti. Bu hafta sonu kendimi o resmin içinde buldum. Bu etkinliğin amacı köy çocukları için bere ve atkı örmek. Amaç güzel olunca keyif dahada artıyor. Bu etkinliğin mimarı Arzu Tavukçuoğlu. Kendini bu işe adamış. Yıllardır yapıyormuş ,ben yeni buldum onu:(( etkinliği düzenleyende kendisi. Kendi mekanını bu güzel etkinlik için kullandı.Bizim katıldığımız 4.etkinlik. Maalesef daha önce yapılan 3 etkinliğe katılamamıştım.
Bu güzel topluluğun adı İYİ KALPLİ ELLER. Amaç bir tek örgü değil her türlü yardımı kabul ediyor. Ve bunları itinayla topluyor , istifliyor, paketliyor ve ihtiyacı olan köy okullarına gönderiyor. Kısaca harika işler yapıyor :)) Sizde facebook 'tan bu güzel sayfaya bir göz atarsınız. Belki sizinde yapacağınız bir şeyler vardır:))
Özellikle Arzu Hanım'a bize böyle bir gün yaşattığı için çook teşekkür ediyorum. Bizim için çok yoruldu. Hakkını helal et Arzu'cum:))
Resimler İyi Kalpli Eller sayfasından.